Over Paul

Paul is een musicus pur sang. Muziek is zijn leven en zijn passie. Met de klanken uit zijn houten dwarsfluit weet hij zijn publiek keer op keer te raken tijdens een bruiloft, ceremonie, feest of een andere sfeervolle beurs of evenement. Hij is een self made artist die, geheel op eigen kracht, zonder steun van sponsoren of platenlabel zijn carrière heeft opgebouwd.

Al op jonge leeftijd merkt Paul dat muziek maken in zijn bloed zit. Wanneer hij tijdens een voorspeelavond van de plaatselijke harmonie in aanraking komt met de klanken van een dwarsfluit is hij meteen geraakt. Het instrument heeft zijn hart gestolen en er volgen heel wat jaren waarin Paul les krijgt. Via het spelen in orkesten, combo’s en koren weet hij zijn talent verder te ontwikkelen.

Naast een muzikaal talent heeft Paul ook een grote passie voor sport en beoefende hij gedurende een aantal jaren op hoog niveau de triatlon. Hierdoor staat de muziek even op een zijspoor. Wanneer zijn maatschappelijke carrière het niet meer mogelijk maakt de sport op een hoog niveau te beoefenen kruipt het bloed waar het niet gaan kan.

Album ‘Serenade’

Al snel pakt Paul de draad weer op. En als hij eind 2011 zijn album Everything starts with a melody uitbrengt betekent dit de eerste stap naar het grote publiek. Hij is te gast bij een groot aantal radiostations en tracks van het album worden ook wereldwijd gedraaid. In 2014 staat Paul opnieuw voor een volgende fase in zijn leven. Met het nieuwe albumSerenade vervolgt hij de weg om zijn muzikale carrière nog verder uit te breiden. 

Holland’s Got Talent

Door zijn deelname aan het tv programma Holland’s Got Talent leerde heel Nederland de man die fluitend naar z’n werk gaat kennen. Via deze link is het optreden tijdens de eerste auditie te bekijken.  Bekijk hier vervolgens het optreden van Paul in de halve finale van het programma dat door RTL4 werd uitgezonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Paul
css.php
Blogger Google+ Instagram LinkedIn Spotify YouTube