Trouwen

Trouwen

Live muziek bij ceremonie, diner & receptie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Toevoeging van live muziek tijdens de ceremonie, diner of receptie geeft zoveel extra sfeer. Hoe romantisch en bijzonder is het om op die momenten jullie favoriete liedjes te horen. Daarmee wordt de huwelijksdag nog specialer. Graag voorzie ik jullie bruiloft van een onvergetelijke muzikale herinnering.

Trouwen

Live muziek bij ceremonie, diner & receptie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Toevoeging van live muziek tijdens de ceremonie, diner of receptie geeft zoveel extra sfeer. Hoe romantisch en bijzonder is het om op die momenten jullie favoriete liedjes te horen. Daarmee wordt de huwelijksdag nog specialer. Graag voorzie ik jullie bruiloft van een onvergetelijke muzikale herinnering.

Trouwen

Informatie

Een optreden wordt geheel in samenspraak met jullie samengesteld. Deze afstemming kan zowel per e-mail als telefonisch verlopen. Desgewenst kan er vooraf een gesprek ter kennismaking en/of afstemming met mij worden gepland.

Het repertoire kan worden gekozen uit de repertoirelijst. Maar het behoort ook tot de mogelijkheden om verzoeknummers aan te vragen. Juist liedjes waar jullie een bijzondere band mee hebben, die een herinnering met zich meedragen of een romantisch gevoel oproepen, maken het optreden extra speciaal.

Om van de gekozen liedjes een goede indruk te krijgen ontvangen jullie een demo thuis gestuurd. Natuurlijk kan ik deze ook vooraf, al dan niet tijdens ons gesprek, live voor jullie ten gehore brengen. Voor inspelen van een demo en het instuderen van liedjes worden geen extra kosten berekend. Op mijn demo pagina staan een groot aantal voorbeelden van wat er mogelijk is.

Trouwen

Inspiratie

Live painting
Live painting

Wil je de huwelijksdag op een originele wijze laten vereeuwigen ? Zoek je daarvoor iets anders dan een foto of video ? Dan is het inhuren van een live painter misschien iets voor jou. De afgelopen jaren is live painting sterk in opkomst. Als fluitist ben ik inmiddels een aantal keer op het witte doek vereeuwigd. Vanuit die ervaring inspireer ik graag met een aantal mogelijkheden. Welke schilder geeft nog meer kleur aan jullie huwelijksdag ?

Boer’n Wedding
Boer’n Wedding

Op een zonovergoten dag vormde museumboerderij De Karstenhoeve te Ruinerwold het toneel van deze styled shoot. De locatie is gelegen in het Drentse land en bij uitstek geschikt als trouwlocatie voor een huwelijk in landelijke sfeer.

Royal Wedding
Royal Wedding

Droom je al van jongs af aan van een echte prinsessenbruiloft ? Dan is deze koninklijke styled shoot echt voor jou. Op een koude winterdag vormde Huis de Voorst het decor voor deze shoot.

Trouwen

Mogelijkheden

Het optreden kan zowel akoestisch als versterkt, met of zonder (al dan niet live) achtergrondbegeleiding, worden verzorgd.

Voor optredens tijdens een kerkelijke huwelijksvoltrekking kan ik ook samenwerken met het aanwezige koor. Met of zonder (al dan niet live) achtergrondbegeleiding.

Indien van een liedje geen (geschikte) orkestband beschikbaar is hoeft dat geen probleem te zijn. Ik beschik over hoogwaardige studioapparatuur om professionele orkestbanden te kunnen maken. Het is daardoor mogelijk om de liedjes helemaal aan te passen aan de sfeer die jullie graag willen.

Ik maak zowel gebruik van reeds aanwezige geluidssystemen als mijn eigen geluidsset. Daarnaast beschik ik over een hoogwaardige mobiele geluidsset waardoor er geen beperkingen zijn met betrekking tot de locatie waar jullie gaan trouwen. Daardoor is het ook mogelijk om een optreden te verzorgen op trouwlocaties waar doorgaans geen stroomvoorziening beschikbaar is zoals in een park, het bos of op het strand.

Heeft jullie trouwdag een speciaal thema en/of kleur ? Het is geen probleem om mijn kleding daarop aan te passen.

Behalve de huwelijksdag zelf zijn er ook andere momenten en gelegenheden waarop ik live muziek kan verzorgen. Denk daarbij aan :

  • Huwelijksaanzoek
  • Huwelijksjubileum
Trouwen

Repertoire

Bekijk welke liedjes er tijdens een huwelijksceremonie gespeeld kunnen worden. Staat jullie favoriete liedje er niet bij ? Stel deze dan gerust voor zodat ik kan beoordelen of het liedje te spelen is. Het is tevens mogelijk om orkestbanden of arrangementen op maat te laten maken.

Adagio – Lara Fabian
Air – Johan Sebastian Bach
Ave Maria – Meerdere versies
Canon in D – Johan Pachelbel
Because we believe – Andrea Bocelli
In Dreams – Lord of the rings
Stay with me till the morning – Vicky Brown
The book of love – Peter Gabriel
Wedding March – Richard Wagner
Wedding song – Kenny G
You raise me up – Josh Groban

Anywhere – Rita Ora
A sky full of stars – Coldplay
Ain’t nobody (loves me better) – Versie Felix Jaehn
Happy – Pharrell Wiliams
Marry you – Bruno Mars
Rather Be – Clean Bandit

Alles is liefde orkestband – Bløf
Dansen aan zee – Bløf
Dat komt door jou – Guus Meewis
Dochters – Marco Borsato
Hoe – Nielson & Miss Montreal
Ik heb je lief – Paul de Leeuw
Ik hoor bij jou – Marco Borsato
Ik hou van jou – Maribelle
Jouw hand – Guus Meewis
Liefs uit Londen – Bløf
Los van de grond – Leonie Meijer
Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij
Mooi – Marco Borsato
Niemand anders – Jeroen van der Boom
Wees zuinig op mijn meissie – Andre Hazes
Zij – Marco Borsato
Zij gelooft in mij – André Hazes

A moment like this – Kelly Clarkson
Everything – Michael Bublé
From this moment on – Shania Twain
Hallelujah – Leonard Cohen
If I ain’t got you – Alicia Keys
Isn’t she lovely – Stevie Wonder
I won’t give up – Jason Mraz
Love you more – Racoon
Oceaan – Racoon
Promise Me – Beverley Graven
Say you won’t let go – James Arthur
Soulmate – Natasha Beddingfield
The scientist – Coldplay
This is the moment – Rene Froger
We found love – Rihanna
What a wonderful world – Louis Armstrong
You’ve got a friend – James Taylor

Angels – Robby Williams
All of me – John Legend
Can you feel the love tonight – Elton John
Can’t help falling in love – Elvis Presley
Endless love – Lionel Richie
Have I told you lately – Van Morrison
Heaven – Brian Adams
How long will I love you – Ellie Goulding
I will always love you – Dolly Parton
Make you feel my love – Adele
My heart will go on – Celine Dion
Perfect – Ed Sheeran
She – Charles Aznavour
She’s always a woman – Billy Joel
The power of love – Jennifer Rush
The wind beneath my wings – Bette Midler
Thinking out loud – Ed Sheeran
You are so beautiful – Joe Cocker

Liedjes op maat

Jullie eigen huwelijksmelodie

Als componist/tekstschrijver maak ik ook liedjes op maat. In een persoonlijk gesprek bespreek ik al jullie wensen. Daarin verzamel ik zoveel mogelijk informatie over jullie leven en muzieksmaak. Aan de hand daarvan schrijf ik jullie eigen huwelijksmelodie. Het lied op maat kan live ten gehore gebracht worden tijdens de huwelijksceremonie, diner of receptie. Maar is eveneens zeer geschikt als melodie onder trouwfilm of fotoreportage. Ook kan het dienen als muzikale uitnodiging of thema voor jullie bruiloft.
Welke nieuwe melodie wordt jullie levenslied?

Recensies
Paul, jij hebt van onze ceremonie (en daarna) een sprookje gemaakt. Op het mooiste moment van onze bruiloft heb jij zoveel toegevoegde waarde gehad ! Heel erg bedankt daarvoor ! Je doet dit met zoveel passie, prachtig om te zien ! Wij, en ook onze gasten, hebben erg genoten van jou en je muziek !

Jan Remmelt en Elske

23 augustus 2017
Als we een kers op onze bruidstaart zouden hebben, dan was Paul onze kers op de taart. Zo mooi. Zo puur. Zo Magisch. Ook specifieke verzoeknummers zijn geen probleem. Paul, erg bedankt voor jou bijdrage en heel veel succes !

Sandra

24 juli 2017
INTENS MOOI ! Alleen maar lovende reacties van onze gasten ontvangen, daarnaast zijn wij zeer enthousiast over de manier waarop Paul communiceert (heel persoonlijk, super snel & volledig). Het heeft onze ceremonie een gouden randje gegeven !

Linda

10 juli 2017
Paul Smitshuis als toevoeging aan je trouwceremonie is fantastisch. We hebben van zoveel gasten gehoord hoe verrast en ontroerd ze waren door de muziek van Paul. En dat was bij ons ook zeker het geval. We waren erg blij met de muzikale begeleiding ! Dank je wel Paul !

Liselotte

6 juli 2017
Wij zijn getrouwd op een schiereiland en het was gelukkig prachtig weer. Paul zorgde ervoor dat de momenten zoals het lopen naar het altaar en het oplaten van de ballonnen voor onze dierbaren nog specialer zijn geworden. Het waren KIPPEVELMOMENTJES !

Remy en Suzanne

2 november 2017
trouwen

Awards & Nominaties

Love Award

Kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid zijn drie peilers die ik erg belangrijk vind. Inzet die ik in 2018 beloond mocht zien met het winnen van een regionale “love award” voor beste live muziek in de categorie bruiloft entertainment.

Dutch Wedding Awards

Zowel in 2014 als 2015 werd ik genomineerd voor een Dutch Wedding Award in de categorie Bruiloftsmuziek. Bekijk hier hoe ik het goede nieuws in ontvangst mocht nemen.

Tarieven

Ceremonie

€375,-

AFSTEMMING
Per mail en/of telefonisch

AANTAL LIEDJES
Maximaal 4
Inclusief 1 vrij verzoek

REPERTOIRE KEUZE
Te kiezen uit de repertoirelijst en/of afkomstig van de uitgebrachte CD’s.

Populair
€475,-

AFSTEMMING

  • Persoonlijk gesprek

AANTAL LIEDJES

  • Geheel vrij

REPERTOIRE KEUZE

  • Te kiezen uit de repertoirelijst en/of afkomstig van de uitgebrachte CD’s
  • Eveneens aanvraag van verzoeknummers mogelijk.

GELUIDSINSTALLATIE

Inbegrepen

REISKOSTEN

Inbegrepen tot straal 125 km. Daarboven opslag van €25,-**

AUDIO FILE

Hoogwaardige demo opnames van de te spelen liedjes op mp3 formaat zijn inbegrepen

AANVULLENDE TARIEVEN

Demo opnames op CD€25,-
Live audio opname van het optreden op CD€100,-
Aanvulling van het optreden tijdens proostmoment, lunch of borrel (max 60 min.)€100,-
Live begeleiding door pianist of gitarist en/of in combinatie met zanger(es)€275,-
Vanafprijs bij optreden tijdens lunch, diner of receptie€375,-
Prijs bij optreden tijdens inloop avondfeest + jam sessie met DJ – Op aanvraag
Prijs bij optreden met eigen liveband – Op aanvraag
Tarieven

Liedjes op Maat

€375,-

AFSTEMMING
Persoonlijk gesprek

AANTAL LIEDJES
1

LIVE OPTREDEN
Niet inbegrepen
Het liedje wordt digitaal aangeleverd

Compleet
€575,-

AFSTEMMING

  • Persoonlijk gesprek

AANTAL LIEDJES

  • Geheel vrij

REPERTOIRE KEUZE

  • 1 liedje op maat + 3 overige liedjes. Te kiezen uit de repertoirelijst en/of afkomstig van de uitgebrachte CD’s

GELUIDSINSTALLATIE

Inbegrepen

REISKOSTEN

Inbegrepen tot straal 125 km. Daarboven opslag van €25,-**

AUDIO FILE

Hoogwaardige opname van het liedje op mp3 en WAV formaat zijn inbegrepen

AANVULLENDE TARIEVEN

Liedje op maat + demo opnames op CD€25,-
Live audio opname van het optreden op CD€100,-
Aanvulling van het optreden tijdens proostmoment, lunch of borrel (max 60 min.)€100,-
Extra liedje op maat€275,-
Live begeleiding door pianist of gitarist en/of in combinatie met zanger(es)€275,-
Vanafprijs bij optreden tijdens lunch, diner of receptie€375,-
Prijs bij optreden tijdens inloop avondfeest + jam sessie met DJ – Op aanvraag
Prijs bij optreden met eigen liveband – Op aanvraag

* prijzen zijn incl. 9 % btw en kunnen variëren door kortingspercentages en/of beursaanbiedingen
** reis- en verblijfkosten voor opdrachten in het buitenland worden altijd afzonderlijk berekend
*** alle foto’s op deze website zijn rechtenvrij en/of met toestemming en/of met vermelding van credits geplaatst