Holland’s Got Talent

Holland's Got Talent

In 2014 nam ik deel aan het TV programma Holland's Got Talent. Een mooie, maar ook leerzame ervaring waar ik nog altijd trots op terug mag kijken. Hieronder zijn foto's en video's te zien van de auditie, het nieuws dat ik door ben naar de live shows en mijn optreden in de halve finale.

In mei 2014 melde ik me voor een zogeheten pre-auditie bij producent Blue Circle te Hilversum. Het was een week na mijn theatershow en niemand wist ervan. Na deze eerste auditie mocht ik door naar de theater auditie. Deze werd medio juni gehouden in theater “De Spiegel” te Zwolle. De auditie werd uitgezonden waardoor heel Nederland mij leerde kennen als de man die fluitend naar z’n werk gaat.

Na de theater auditie in Zwolle werd ik begin augustus uitgenodigd in Rotterdam. Tezamen met een aantal andere kandidaten wachtte we nabij hotel “New York” in spanning op het nieuws of we door zouden gaan naar de halve finale. Chantal Janzen bracht uiteindelijk het goede nieuws.

22 Oktober 2014 was het dan zover en maakte ik mijn opwachting in de halve finale. In een volgepakte studio probeerde ik het optreden van mijn leven te geven. Helaas bleek het niet genoeg voor een plaats in de finale. Toch ben ik enorm trots op het feit dat ik deel heb mogen uitmaken van deze serie. Het betekende de opstap naar mijn leven als muzikant. En pluk er op die manier elke dag de vruchten van.