Winnaar Love Award

De “Love Awards” is een nieuwe publieksprijs voor leveranciers in de trouwbranche. Eind oktober werd ik door de organisatie toegevoegd aan de lijst van genomineerden. Vanaf november kon er op mij worden gestemd in de categorie Bruiloft Entertainment. Uit de eerste stemronde gingen de drie bedrijven met het hoogste aantal stemmen of waarderingscijfer door naar de finale. Hieruit volgde na de volgende stemronde in elke categorie een regionale winnaar.

“Geheel onverwacht”

Aanvankelijk werd er door vele leveranciers, die werkzaam zijn in de bruidsbranche, wat sceptisch tegen de “Love Awards” aangekeken. Daar vormde ook ik geen uitzondering op. Toch besloot ik om mezelf niet uit de lijst van genomineerden te laten verwijderen. Wel deelde ik de nominatie eenmalig op mijn sociale media pagina’s. Geheel onverwacht kwam begin januari het bericht binnen dat ik een “Love Award” had gewonnen. De score van 9,67 bleek het hoogste waarderingscijfer van de provincie Overijssel.

Op 1 februari kwamen alle regionale winnaars bij elkaar in CitySense te Utrecht. In een feestelijke sfeer werd daar bekend gemaakt welk bedrijf de landelijke award had gewonnen. De presentatie en uitreiking van de awards werd verzorgd door Kim Kötter.

“Volgende editie”

Dat mensen de kwaliteit van mijn werk zo hoog waarderen doet me enorm goed. De prijs wordt uiteindelijk mede bepaald door de mensen waarvoor je hebt opgetreden. Het winnen van deze prijs is dan ook een enorme stimulans. Ik bedank daarom alle mensen die op mij hebben gestemd. Of de “Love Awards” ook volgend jaar zullen worden uitgereikt is nog niet bekend. Maar aan een volgende editie zal ik zeker gaan deelnemen.