Release nieuwe Single

De afgelopen jaren heb ik me, naast het optreden, ook toegelegd op het componeren en schrijven van melodieën en teksten. De in 2014 uitgebrachte single “Viva La Vita” was daar al een eerste resultaat van.

In oktober 2017 is mijn nieuwe single “Through Our Souls” uitgebracht. Een nummer waarin ik qua productie weer en stap verder ben gegaan. Want niet alleen werden melodie en arrangement door mij geschreven. Ook het inspelen van alle instrumenten alsmede mixage en artwork nam ik voor mijn rekening.

“Gevoelig en romantisch”

Het resultaat is een gevoelig en romantisch nummer geworden. Noem het filmmuziek met een klassiek randje. “Through our souls” is onder andere te downloaden via iTunes.

Download de single op iTunes

Credits :

Opname – Studio Paul Smithuis Muziek : www.paulsmithuis.com
Mixage – Face Sound Studio : www.facesound.nl
Mastering – Amsterdam Mastering : www.amsterdammastering.com
Artworks – Paul Smithuis