Shop

CD’s & Downloads

Via CD’s en downloads laat ik mensen op elk moment genieten van mijn warme klanken. Ik heb zowel interpretaties van bestaande liedjes als door mijzelf geschreven composities uitgebracht. Via deze shop zijn mijn CD’s en singles eenvoudig te bestellen en/of te downloaden

Shop

CD’s & Downloads

Via CD’s en downloads laat ik mensen op elk moment genieten van mijn warme klanken. Ik heb zowel interpretaties van bestaande liedjes als door mijzelf geschreven composities uitgebracht. Via deze shop zijn mijn CD’s en singles eenvoudig te bestellen en/of te downloaden

shop

CD's

Bestel hier een fysiek exemplaar van mijn uitgebrachte CD’s. Of gebruik de downloadlink om alleen een digitale versie te ontvangen.

shop

Downloads

De onderstaande singles zijn alleen als download te verkrijgen.

Paul Smithuis
Through our souls

Download single

Paul Smithuis
Viva La Vita

Download single

Paul Smithuis
Viva La Vita (Live)

Download single