Jan Remmelt en Elske

Paul, jij hebt van onze ceremonie (en daarna) een sprookje gemaakt. Op het mooiste moment van onze bruiloft heb jij zoveel toegevoegde waarde gehad ! Heel erg bedankt daarvoor ! Je doet dit met zoveel passie, prachtig om te zien ! Wij, en ook onze…

Lees Meer

Sandra

Als we een kers op onze bruidstaart zouden hebben, dan was Paul onze kers op de taart. Zo mooi. Zo puur. Zo Magisch. Ook specifieke verzoeknummers zijn geen probleem. Paul, erg bedankt voor jou bijdrage en heel veel succes !

Lees Meer

Linda

INTENS MOOI ! Alleen maar lovende reacties van onze gasten ontvangen, daarnaast zijn wij zeer enthousiast over de manier waarop Paul communiceert (heel persoonlijk, super snel & volledig). Het heeft onze ceremonie een gouden randje gegeven !

Lees Meer

Liselotte

Paul Smitshuis als toevoeging aan je trouwceremonie is fantastisch. We hebben van zoveel gasten gehoord hoe verrast en ontroerd ze waren door de muziek van Paul. En dat was bij ons ook zeker het geval. We waren erg blij met de muzikale begeleiding ! Dank…

Lees Meer

Remy en Suzanne

Wij zijn getrouwd op een schiereiland en het was gelukkig prachtig weer. Paul zorgde ervoor dat de momenten zoals het lopen naar het altaar en het oplaten van de ballonnen voor onze dierbaren nog specialer zijn geworden. Het waren KIPPEVELMOMENTJES !

Lees Meer